Fındıklı Şehit Gökhan Soylu İlkokulu
Fındıklı Mahallesi, Gazi Mustafa Kemal Cd. No172 34854 Maltepe/İstanbul

VİZYON

Sosyal, kültürel, sportif faaliyetleri, akademik başarısıyla; gayretli, mutlu, dinamik eğitim kadrosuyla ilçemizde örnek gösterilen bir kurum olmaktır.

MİSYON

Tüm öğrencilerimizin, öğrenmeyi öğrenmelerini, onların eğitimli, kültürlü, donanımlı, kendine güvenen bireyler olarak ülkemizin geleceğine temel oluşturmaları için çalışıyoruz. Öğrencilerimizi, içinde bulunduğumuz çağın imkânlarını kullanarak, bilgiye ulaşabilen ve bilgiyi kullanabilen, tutarlı, kararlı ve toplumla barışık bireyler olarak yetiştirmek için varız.

BAŞARILAR

1-TEMİZ OKUL SAĞLIKLI OKUL PROJESİ, BEYAZ BAYRAK 2-OKULLARDA ORMAN PROJESİ, BAŞARI BELGESİ 3-SPOR VE FİZİKİ ETKİNLİKLER TURNUVASINDA İLÇE BİRİNCİLİĞİ (1.SINIFLAR)

TAM GÜN

BAŞLAMA SAATİ: 09.00 BİTİŞ SAATİ : 14.30